Každodenný prehľad vo veterinárnej praxi

Čo vás dnes čaká? A čo zajtra? Ako si zmanažovať celý deň? A ako celý týždeň? Máte kolegov alebo zamestnancov? Ako sú vyťažení oni? S tými správnymi nástrojmi je manažment veľmi jednoduchý a nezaberie veľa času. Výsledkom je dlhodobý prehľad o celom dianí v ambulancii alebo na klinike odkiaľkoľvek. Správny manažment je rozdiel medzi úspešnými a tými menej úspešnými veterinárnymi ambulanciami alebo klinikami.

Každodenný prehľad

Prehľadný kalendár

Farebne odlíšené záznamy v kalendári jednotlivých operátorov s údajmi o udalosti prináša okamžitý prehľad na konkrétny deň, týždeň alebo mesiac, kto je ako vyťažený a aké má naplánované udalosti. A ešte aj klient dostane automatické upozornenie na naplánovaný termín cez SMS deň vopred.

Rozdelenie úloh

Je veľmi dôležité, keď viete čo máte urobiť, ihneď si to zadať do úloh, prípadne úlohu prideliť niekomu inému. Na nič nezabudnete a keď niekto splní vami zadanú úlohu, budete o tom automaticky informovaný/á. Zadaním termínu splnenia je presne definované dokedy má byť úloha splnená.

Služby personálu

Vďaka evidencii služieb vie každý, kto má kedy službu, takže plánovanie zákrokov, konzultácií alebo interných stretnutí je veľmi jednoduché vďaka prehľadnému zobrazeniu služieb priamo v kalendári. Plánovanie zaberie určitý čas, ale nestane sa, že recepčná/ý objedná pacienta na termín, keď má lekár napríklad dovolenku.

Interný komunikátor

Peter Mrázik: "Míňajú sa antiparazitné obojky, treba ich objednať"
Janka Pekná: "Treba ešte niečo?"
Martin Kuzmo: "Už máme len pár kusov kĺbovej výživy"
Janka Pekná: "Peťo, prosím urob objednávku, musím dnes zostať doma"
Peter Mrázik: "OK, objednám :)"

Objednávanie a mnohé iné interné záležitosti vyžadujú komunikáciu medzi personálom. Ale ako to dosiahnuť, keď sa niektorí ani nestretnú, lebo nemajú spoločnú službu, alebo sú na iných miestach (napríklad klinika a vysunutá ambulancia)? Toto rieši interný komunikátor, ktorý si vás nájde vždy, keď máte čas, na rozdiel od telefonovania, ktoré je vyrušujúce, keď máte pacienta.


Získať prehľad nad celou ambulanciou alebo klinikou môže byť veľmi jednoduché. Stačí k tomu používať tie správne nástroje a môžete tak dosiahnuť efektívnejšiu a modernejšiu prax, kde výsledkom bude lepšie organizovaný čas, viac vykonanej práce a viac spokojných klientov. Toto jednoducho dosiahnete s moderným cloudovým veterinárnym softvérom, s veclisom.