Ide to aj bez papiera?

Neustále sa hovorí o ekológii, absolvujete prednášky ako znižovať náklady a byť efektívnejším. Možno sa stačí len zamyslieť, či využívate tie správne nástroje a služby. Čoraz viac spoločností chápe význam technológií a sústredí sa na ich využívanie. Vám to prináša efektivitu a znižuje náklady a šetríte aj životné prostredie.

Efektivita

Vypisujete žiadanky do Laboklinu ručne? Tlačíte každý výsledok z in-house analyzátora? Denne zakladáte množstvo dokumentov podpísaných vašimi klientmi? Všetky tieto činnosti vám zaberú každý deň množstvo času, pričom nemusíte robiť ani jednu z nich. Žiadanka do Laboklinu sa dá vyklikať za pár sekúnd, výsledky z analyzátora si viete pozrieť ihneď po ich ukončení na ktoromkoľvek počítači a podpisovaním dokumentov cez tablet sa ich zakladaním nebudete zapodievať.

Náklady

Koľko kilogramov papiera a koľko úložného priestoru potrebujete na to, aby ste mali od klienta podpísaný každý potrebný súhlas, alebo klientom potvrdený úkon? Áno, sú to desiatky kilogramov papiera a desiatky zakladačov, zaberajúcich množstvo priestoru. Nehovoriac o náplniach do tlačiarne, ktoré musíte neustále objednávať.

Ekológia

V neposlednom rade je potrebné myslieť aj na ekológiu. Hovorí sa o nej stále viac a viac, ale čo tak pre ňu aj niečo urobiť, byť viac zelený, jednoducho byť eko? Je to jednoduché. Stačí využívať digitalizáciu tam, kde sa to dá a vaša ekologická stopa sa okamžite zmenší.


Ihneď prestať používať papier nie je úplne reálne, ale už dnes Vám digitalizácia umožňuje začať postupne nahradzovať papier digitálnymi dokumentami. Digitalizácia je nezastaviteľná, tak sa zamyslite, či by nestálo za to zvýšiť efektivitu, znížiť náklady a brať ohľad na ekológiu používaním moderných technológií, ktoré vám prináša veclis spolu s ďalšími modernými spoločnosťami.