Digitalizácia je nezastaviteľná

Naháňajúci sa a nervózny veterinár nebude mať nikdy také dobré meno u majiteľov zvieratiek, ako veterinárny lekár s dobre zmanažovaným časom. Využívanie, dnes už úplne bežných možností digitálnych technológií umožňuje dosiahnutie spokojných klientov, ktorí sa k Vám budú stále a s radosťou vracať.

Digitalizácia

Žiadny zhon

Ošetrujete pacienta a stále Vám vyzváňa telefón, pretože sa chce iný klient objednať? Žiadny majiteľ nemá rád, keď odbiehate od jeho miláčika, ale ani nemá rád, keď sa k Vám nevie dovolať. Riešenie? Prijímajte rezervácie priamo z Vašej webstránky rovno do kalendára.

Klienti obľubujú upozornenia

V dnešnej rýchlej dobe sa stane veľmi jednoducho, že majiteľ zabudne na vakcináciu svojho miláčika. Rozposielaním upozornení pomáhate majiteľom zbaviť sa starostí s termínmi vakcinácií a oni Vám budú za to vďační. Upozorneniami predchádzate tomu, aby majitelia zabúdali na dohodnuté termíny.

Minimalizujte tlač a vypisovanie tlačív

Nielen náklady na tlač ale aj obrovské množstvo času Vám ušetrí používanie digitálnych technológií. Nechajte nového klienta, nech vyplní svoje údaje cez tablet priamo do systému. Žiadanky do Laboklinu nevypisujte ručne, ale ich vyklikajte za pár sekúnd. Výsledky následne dorazia priamo do karty pacienta.

Sklad už nie je strašiak

Distribútori prechádzajú na riadené sklady, aby dokázali s menšími nákladmi vybaviť viac objednávok. Jednoduchá evidencia skladu prinesie aj Vám väčší prehľad nad zásobami a ich efektívne objednávanie. Minimalizujete tak finančné prostriedky uložené v tovare.

Prístup z kadekoľvek

Musíte rýchlo odísť z práce, ale nemáte ešte dokončenú prácu? Nevadí. Večer si doma uvarte kávu alebo čaj a môžete z akéhokoľvek počítača dokončiť svoju prácu. Takisto si môžete pozrieť výsledky vyšetrení alebo záznamy Vašich kolegov bez toho, aby ste museli ísť do ambulancie.

Nemusíte byť IT špecialista

Stačí otvoriť internetový prehliadač, zaregistrovať sa a všetko je hotové. Môžete začať veclis používať. Už nikdy viac sa nemusíte zaoberať upozorneniami typu "System Error", alebo či máte nainštalovanú správnu verziu databázového softvéru alebo máte nainštalovaný najnovší opravný balíček.


Cloud prináša nové možnosti a šetrí obrovské množstvo času. Kto si uvedomil nezastaviteľnosť digitalizácie a jej význam, získal ohromný náskok a v očiach klientov sa javí nesmierne pokrokovo. Preto neváhajte a doprajte si viac času pre Vašich pacientov a lepší manažment Vašej praxe. veclis je slovenský softvér pre veterinárnych lekárov a je tu pre Vás už od roku 2014.